T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Marmaris Devlet Hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Marmaris Devlet Hastanesi

Yeni hastane binamızın ihalesi yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 29/11/2019

4920.png

İlçemize inşaa edilecek 150 yatak kapasiteli yeni hastane binamızın ihalesi gerçekleştirildi. İhalede 18 firma teklif verdi.

Türkiye'nin gözde turizm merkezi olan İlçemize modern mimariye sahip, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılarak, konforlu hasta ve muayene odaları ile hizmet verecek yeni hastane binası yapılacak. 150 yatak kapasitesine sahip olacak hastane, tamamlandığı zaman 50 poliklinik, 5 ameliyathane ile hizmet verecek. Yoğun bakımda 12’sı yetişkin, 9’u yeni doğan olmak üzere toplam 21 yatak, diyaliz ünitesinde 18 yatak yer alacak. 150 yatak kapasitesine sahip olacak hastanemizin ihalesi Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. İhalede 18 firma teklif verdi. İhale komisyonunda inceleme devam ediyor. İncelemenin sona erip, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından sözleşme imzalanarak, inşaata başlanacak.